maanantai 8. syyskuuta 2014

Molo Kidsin ikisuosikit sovituskuvissa

Talvivaatteita odotellessa on aikaa palata Molo Kidsin laadukkaan sisävaatemalliston pariin. Molo tunnetaan rokahtavasta hengestä ja fantasiaprinteistä. Materiaalit ovat laadukkaita ja mallit istuvia. Mitoitukseltaan Molot vastaavat aika hyvin kokoaan, tosin tyttöjen vaatetus on ehkä aavistuksen niukempaa kuin poikien.

Mekkojen valikoimassa yksi suosituimmista lienee Molon Ceria. Mallinsa puolesta se sopii niin pienille kuin isommillekin. Mekkoa löytyy tuplakoossa alkaen koosta 92/98cm. Tänä syksynä Ceria ihastuttaa kukka- ja eläinprinteissä. Saatavilla on myös leggingsejä samoissa kuoseissa.

Poikien ikisuosikkeihin kuuluvat Molon Morten tähticollegepaita ja rennon lököttävät Ashton collegehousut. Materiaaliltaan nämä ovat tukevahkoa collegea, joka on silti pehmeää ja joustavaa päällä. Housuissa poikien mieleen ovat vetoketjulliset taskut, joihin mahtuu pienemmillä pojilla leikkien parhaat aarteet ja isommilla puhelimet.


Ceria Pressed Flowers. 

Ceria-mekoissa on takana kaunis leikkaus ja rypytykset.

Eläinprinttiä, meidän suosikki Deers.
Bears

Karhua löytyy mekon ja leggingsien lisäksi myös Ruth Bears paitana.




Heppatyttöjen suosikkikuosi Wild Horses. Saatavana mekkona,
paitana ja leggareina.

Black Flowering ja Purpur leggingsit. 


Black Flowering tunikana ja vaakaraitaleggarit.
Tunikan takaosa on kokonaan musta,

Hillittyä tyyliä edustaa Chaya mekkotunika. 


Horses leggingsit. Näissä on hiukan reilumpi mitoitus kuin perusleggareissa.
Materiaali liukaspintaista ja hyvin joustavaa. 

Tiger Leggings. Myös liukaspintista ja erittäin joustavaa materiaalia.
Poikien ikisuosikit: Morten tähticollege ja Ahston collegehousut.
Paitaa löytyy tänä syksynä mm. mustana, harmaana ja ruskeana (jossa petrooli tähti). 

Pitkähihaiset Ryan Airplanes ja Rune Steel Blue.


Ryan Space Animals.

Ashton Pacific collegehousut. 
Ricardo Örkkipaita ja Rey Mustakaapupaita. 

Meillä Molot ovat olleet jo vuosia suosikkivaatteita, koska pitävät kuosinsa hyvin. Printeistä sanottakoon, että ne haalistuvat hiukan useista pesuista, mutta esim. nukkaa meidän perheen kokemuksen perusteella näihin vaatteisiin ei muodostu.

Laajempi valikoima upeita Molo Kidsin lastenvaatteita on selattavissa nettikaupassamme, Aati O:ssa, www.aatio.fi. Nyt kannattaa valita mieleisensä ostoskoriin, kun kokoja on vielä aika hyvin tarjolla. Mittoja saa kysyä rohkeasti ja toimitukset tulevat aina nopeasti. Kuka jaksaisi odotella näiden herkkujen saapumista päiväkausia?

Katso Aati O:n koko Molo Kids valikoima tästä: 

Kannattaa myös liittyä Aati O:n postituslistalle. Listalaisille lähetämme ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Osa alekoodeista tarjotaan vain asiakkaille ja listalaisille, joten liity nyt: 

Toivon mukaan saamme seuraaviin sovituskuviin niitä kauan odotettuja talvivaatteita. Polaris-haalareita kauppaan saapuu 14 eri värissä ja takkeja sekä housuja 11 eri värissä. Mitä väriä sinä haluaisit ensimmäisenä nähdä sovituskuvissa?