maanantai 27. lokakuuta 2014

Molo Kids talvitakit ja toppahousut

Viime viikolla pakkasmittari näytti Savossa parhaillaan -12 astetta. Välikausivaatteet siirrettiin pyykkikaappiin odottamaan pesua ja kaapista kaivettiin esiin uudet talvivaatteet. Tyttäreni on haikaillut näiden käyttöönottoa jo pidempään. Jos hän olisi saanut päättää, Zebra-takki ja -housut olisivat päässeet ulkoilutukseen jo +15 asteen lämpötilassa.

Alla on kuvattu Molo Kidsin tyttöjen takeista kaksi eri mallia: Pearson ja Cathy. Poikien takeista esittelyssä on Alpine ja Castor. Kaikki kuvien housut ovat mallia Jump. Kaikki edelliset ovat teknisiä ulkovaatteita. Vesipilari on 10 000 ja hengittävyys 8000.

Ja varoitus. Tämä postaus ei ole yhden tai kahden kuvan ihme. Innostuimme hieman...

Upeita, vai mitä? Värit hehkuvat ja vaatteet istuvat hyvin. Tämä merkki ei ole turhaan kahlinut useita kansainvälisiä tunnustuksia. Kokoja on vielä melko hyvin saatavilla, mutta esim. yllä olevan kuvan Pearson Zebra-takki on jo loppuunmyyty.

www.aatio.fi
4 kommenttia:

Jennijee kirjoitti...

Huikea kuvaussessio teillä ollut! :) Makeita värejä ja ihanat mallit jälleen kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Mahtava tunnelma välittyi tänne ruudun toisellekin puolelle ����������������.

Kaisa kirjoitti...

Kiitos tuhannesti! Hauskaa kyllä piisasi, kuten joistakin kuvista voi päätellä. Välillä oli naurussa pidättelemistä, jotta kuvissa näkyisi muutakin kuin kitapurjeet.

Ja vaatteet... nämä ovat ihan täydellisen kauniita. :)

nelly kirjoitti...

Ihanat! Minkä kokoiset vaatteet ja lapset? Haluan 130cm tytölle cathy takkia ja jump housuja :) kiitokset!