sunnuntai 23. elokuuta 2015

Molo Kids talven topat ja sovituskuvia

Molo Kidsin topat tulevalle talvelle julkaistiin torstaina 20.8.2015. Aati O:hon saapui rekkakuorma talvihaalareita, toppatakkeja, toppahousuja ja asusteita. Jokunen paketti jäi vielä uupumaan, mutta toivon mukaan saadaan verkkokauppaan pian.

Tulevana talvena pienokaisia voidaan bongata leopardiasuissa, tummassa kauniissa kukkakuosissa, eläinprintissä ja tietenkin edelleen on tarjolla perinteisiä Molo Kidsin hehkuvia yksivärisiä ulkovaatteita. Harmi vaan, että yksiväriset kuosit eivät tuotekuvissa toistu yhtä herkullisina kuin luonnossa, mutta niistä myöhemmin lisää toivottujen sovituskuvien muodossa.
Kelien hieman viiletessä alamme jälleen sovituskuvaamaan tuotteita. Tässä esimakua tulevasta. Molo Kids on jälleen kerran onnistunut loihtimaan uskomattoman upean malliston, joka miellyttää niin lasten kuin äitienkin silmää. Ja mikä tärkeintä, vaatteet ovat miellyttäviä päällä ja pitävät lapsen lämpinämä kovillakin pakkasilla.
Tervetuloa selaamaan valikoimia verkkokauppaan www.aatio.fi.

Haalarit löydät täältä: http://www.aatio.fi/tuotteet.html?id=5/
Talvitakit ja toppahousut täältä: http://www.aatio.fi/tuotteet.html?id=4/

Kaikille uutuustuotteille ilmainen toimitus. 

4 kommenttia:

titti kirjoitti...

Kiitos! Ton kellertävän sävy selkeni hurjasti nyt mun ajatuksiin :) Osaatko sanoa onko vihreä (se vaaleampi) sama kuin 2 vuotta sitten?

Kaisa kirjoitti...

Titti! Kiitos kommentista. Tuo keltainen on todella kaunis! Vihreä on mielestäni melko sama kuin toissavuoden. Joku sävyero saattaa olla, varmaksi en uskalla sanoa, kun ei ole mihin verrata. Väri on kuitenkin tosi hehkuva ja loistava vihreä.

Kirsi kirjoitti...

Hei! Mahtavia fiiliskuvia! Blogi muuten täydentää erinomaisesti verkkokauppaa! Koska Molon sivuilla ei ole vielä tuotteita, osaatko sanoa minkä kokoisina haalareita tulee? Pojalle tuo outerspace kuosi olis ihana, mutta voi loppua koot kesken... noissa tuotekuvissa näyttäisi että poika voisi olla yli 140cm.

titti kirjoitti...

Onko muuten sovituskuvia sandstone, quince ja sinisestä polariksesta :)?