tiistai 5. tammikuuta 2016

Molo Kids välikausi 2016

Uutta esillä! Moni odottaa näitä malttamattomana, joten olkaa hyvät - Molo Kids välikauden takit ja housut SS2016. Muutaman päivän sisällä kaikki alla esitellyt välikausituotteet ovat myynnissä Aati O:n verkkokaupassa . Polly välikausihaalarit saapuvat myöhemmin, ilmoitamme niiden tulosta erikseen.
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
  

       
Minkä veikkaat tämän kevään hitiksi? Entä mikä on sinun suosikkisi? Meidän perheessä lapset (ja äiti) ovat valintansa tehneet, mutta lisää niistä myöhemmin sovituskuvien muodossa. Tulossa on myös valikoima suomessa käsityönä valmistettua välikausipipoja. 

Kevään uutuuksia odotellessa kannattaa kurkata alennusmyynnin antia. Pakkaset paukkuvat ja luvassa on viileää keliä vielä pidemmän aikaa. Kaikki normaalihintaiset talvivaatteet ja sisävaatteet saat 30%:n alennuksella koodilla aatio30. Yksittäiskappaleita on alennettu vieläkin huokeammin. Kurkkaa täältä: www.aatio.fi

Ystävällisin terveisin,
Aati O:n Kaisa

5 kommenttia:

IlonaKoo kirjoitti...

Tuo perhoskuosi on kyllä ihana! Sitten kun vielä osaisi päättää, että takkina vai haalarina. :)

Kaisa kirjoitti...

Perhosta veikkaamme yhdeksi kevään suosikiksi. Se on luonnossa todella kaunis. Takki+housut kokonaisuus on oma suosikkini. Haalari vaatii yksiväriset asusteet, muutoin on hiukan levoton.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tumma/musta kukkakuosi on aivan ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoisena perhostakkia ja housuja tulee? Oma 7v on 122cm pitkä ja hieman roteva...mitä kokoa suosittelet että menis vielä ens vuoden keväällä?

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Mä kaipaisin kuvia tosta lintukuosisesta summer parkerista, minkä mallinen on?