maanantai 5. maaliskuuta 2018

Kevään välikausivaatteet SS18


Pakkasmittari huitoo vielä miinuksen puolella, mutta monien ajatukset kääntyvät jo kevääseen. Mitä lapsille päälle, kun aurinko alkaa lämmittää? Vanhat pieneksi jääneet välikausikamppeet on hyvä laittaa kiertoon nyt. Uutta on saatavissa hyvin valikoimin ja kokoja riittää vielä. Tosin suosituimmissa malleissa jotkin koot ovat jo loppuunmyytyjä.

Tervetuloa tutustumaan Aati O:n valikoimiin. Tuotteet löydät verkkokaupasta osoitteesta www.aatio.fi.

Sovituskuvassa Molo Kids Hillary Palm Springs. Takki on miellyttävää ja joustavaa softshellia, ominaisuuksiltaan tuulen- ja vedenpitävä. Takin mitoitus on niukahko. Palm Springs -kuosia on saatavissa pienten lasten haalarina (Molo Kids Hill Palm Springs koot 80-98cm) sekä pienten takkina (Molo Kids High Palm Springs 80-98cm).

Isompien takkia (Molo Kids Hillary Palm Springs) löytyy aina kokoon 164cm saakka. Takin mitoitus on niukka, joten kannattaa valita normaalia suurempi koko. Takin väritys on mainoskuvissa aavistuksen luonnollista vaaleampi. Sovituskuvan väri on lähempänä takin todellista sävyä. 

Poikien kevään suosikki on BMX-printti. Kuvassa Molo Kidsin Hopla takki, jota on saatavissa koot 92-140cm. Alla Molo Kids Polly välikausihaalari samasta kankaasta sekä BMX takki Casper, jota löytyy kokoon 152cm saakka. Materiaali on perinteistä välikausikangasta, joka sopii hyvin ulkoiluun Suomen vaihtelevissa keleissä. 
 
Välikausihousuissa on tarjolla kahta mallia. Ohuempi Waits on veden- ja tuulenpitävä kevyt välikausihousu, joka on miellyttävä päällä ja sopii myös kesän lämpimiin sadepäiviin. Haven -malli on Molo Kidsin perinteisin ja suosituin välikausihousu. Molemmat ovat Molo Kidsin laadukkaita tuotteita, joita on valmistettu jo yli kymmenen vuoden ajan eri väreissä. 

Kevään 2018 uutuus on Molo Kids Cloudy Fly. Upea sininen sävy, huppu, vetoketjulliset taskut ja ominaisuudet huippuluokkaa.  
Molo Kids Cloudy Softshell -takkia löytyy myös harmaansävyisenä printtinä. Cloudy Planes and Birds on veden- ja tuulenpitävä ja arjen touhuissa likatahrat hyvin kätkevä takki. Vetoketjullisiin taskuihin on hyvä säilöä kotiavaimet ja karkkirahat.  


Molo Kids Waiton -takki on kevyt välikausitakki, joka sopii rentoon menoon. Takki ja saman mallin välikausihousut (Waits) ovat veden- ja tuulenpitäviä. 




Kevään halutuin kuosi lienee Molo Kidsin X-ray Big Bloom. Sovituskuvassa näkyy Carole -malli. Kankaan pohjaväri on meleerattu vaalea harmaa. Carole -takkia on tarjolla kokoon 152cm saakka. Samalla veden- ja tuulenpitävällä kankaalla on saatavissa myös Hopla-mallinen takki (92cm-140cm) sekä Polly välikausihaalari (80cm-122cm). 
 
Yksivärisen ystäville on tänä keväänä tarjolla kaunis vanhan roosan ja vaaleanpunaisen sävy, Mesa Rose. Carole-mallin takissa on vyötäröllä säätömahdollisuus. Takin voi valita reilumman kokoisen ja silti istuvuus on hyvä - kiristysmahdollisuuden ansiosta. 



Hieno mallisto, vai mitä?

Tervetuloa ostoksille Aati O:hon. Kiitos, että seuraat blogiamme.
Lukijana saat uutuuksista 10%:n alennuksen koodilla aatio10.