perjantai 11. syyskuuta 2020

Ihana Ikebana ja Aatio Soft Myssy

Tänä talvena monen tytön suosikkivalinta on Molon Ikebana -printti. Sovituskuvassa on Molo Cathy Ikebana -talvitakki ja Aatio Soft Myssy. Takki on kokoa 128cm ja mallin pituus 126cm. Käyttöä ajatellen koko voisi olla 134cm, vaikka alkusyksystä hihat olisivat siinä koossa hiukan liian pitkät. 

Molo Cathy-takki on veden- ja tuulenpitävä (vedenpitävyys on 15 000mm ja hengittävyys 15000//24 tuntia). Saumat on teipattu. Olkapäissä on hienot tähtiheijastimet ja olalla kulkee heijastintereet. Takin toppausmateriaali on 3M™ Thinsulate™, joka on erinomainen lämmöneristyskyvyltään olematta silti tönkkö tai Michelin-miehen tyyliin liian paksu. Tyttömäisen takista saa kiristämällä takin sisäpuolella vyötäröllä olevia kuminauhoja. 

Aatio Soft Myssyjä on verkkokaupassa pienehkö erä. Myssyt on valmistettu käsityönä Suomessa. Lanka on paksua ja pehmeää Merino Soft & Quick -lankaa, jonka koostumus on 50% merinovillaa ja 50% premiumakryylia. Materiaali on museling-vapaata, pehmoista ja kutittamatonta. Myssy venyy käytössä ja muotoutuu käyttäjän päähän, joten uutena sen tulisi olla hiukan napakka. Isompi myssykoko menee 6-10 -vuotiaille ja pienempi 2-5 -vuotiaille. Pienille myssyyn tulee suurempi käännös. 

Myssyä on tulossa verkkokauppaan myös mustana. 

Jos ihastuit Molo Ikebana -printtiin, voit valita takkimalleista Cathy ja Hopla. Haalareita on tarjolla Polaris ja pienempien lasten Pyxis. 


Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja ostoksille verkkokauppaamme aatio.fi!