tiistai 26. elokuuta 2014

DJ Dutchjeans on hollantilainen lastenvaatemerkki, jonka valmistus on aloitettu vuonna 2005. Vaatteet suunnittelee 5-henkinen suunnittelijatiimi Hollannissa ja merkkiä myydään 55 maassa. DJ:n vahvuus on kohtuullinen hintataso yhdistettynä lapsille sopivaan tyylikkyyteen. Kokoja on tarjolla 92cm - 140cm.

Tyttöjen vaatteiden mitoitus vastaa kokoaan. Tämän syksyn neulemekot ovat mallitaan kapeita ja niistä voi huoletta valita kokoa suuremman. Tyttöjen farkut sopivat parhaiten hoikille lapsille, sillä ne ovat kapeita niin lahkeista kuin vyötäröltä.

Poikien vaatteet ovat reiluja. Koon voi valita tämänhetkisen pituuden mukaan, tai mikäli ottaa kokoa isomman, siinä on reilusti kasvunvaraa. DJ:n valikoimassa on hienoja pitkähihaisia t-paitoja pojille. Vaatteissa on paljon yksityiskohtia, brodeerausta ja printtiä. 

Nämä neulemekot ovat 100% puuvillaa. Sinisessä kuvioneulemekossa on takana niskassa napit.
Luonnonvalkoinen akryylimekko istuu kauniisti päällä. Edessä upeat kuvioneuleet.

Tätä neulemekkoa koristaa rusetti vyötäröllä. Materiaali on 100% puuvillaa. Malli kapeahko. Kaveriksi löytyy harmaata kuviosukkahousua. DJ tyttöjen farkut vadelmanpunaisena ja tähtiprintillä. Hoikan tytön ehdoton valinta syksyyn. Jämäkkää ja kulutusta kestävää materiaalia.

Rusettileggarit oleiluun. Näiden mitoitus on leveydeltä reiluhko. Ovat siis hiukan väljemmän malliset leggingsit.


Poikien akryylineuleessa on miehekästä kuviointia vihreällä, punaisella ja vaalean beigellä. Erikoinen pääntie luo siistin ilmeen ja hihaa koristaa Italia-merkki.

DJ:n kokoelmassa on monta hienoa pitkähihaista paitaa pojille. Kuvassa sininen used look -pitkähihainen, jossa brodeerausta ja printtiä. Paidan pohjaväri sininen hiukan eri sävyissä.

Sinisessä collegetakissa on takana brodeeraus ja edessä sininen sekä valkoinen raita. Hieno tarhaan tai kouluun lämmikkeeksi t-paidan päälle. 

Syksyyn sopii okran keltainen, jota on tarjolla kangashousuina sekä pitkähihaisissa paidoissa printtien tehosteena. Housujen malli on rento ja mitoitus reilua. 
DJ:n poikien malliston syksyn väreissä toistuvat tumma sininen sekä raikkaat ja iloiset vihreät, punaiset ja okrankeltainen. Mallisto sopii erityisen hyvin eloisaan arkeen, kouluun, tarhaan ja kotona peuhaamiseen. 

Tutustu koko DJ:n valikoimaan verkkokaupassa: 

Tänään tiistaitarjouksena yli 100 euron ostoksiin 15 euron lahjakortti kaupan päälle seuraavaa ostosta varten. Voimassa vain 26.8.2014. www.aatio.fi
2 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Todelle tyylikkään ja siistin näköisiä vaatteita! Olin oikeasti iloisen yllättynyt ko. merkin hintapolitiikasta. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia vaatteita :)

Kaisa kirjoitti...

Samaa mieltä! Mielestäni näissä vaatteissa on hinta-laatu kohdallaan.