perjantai 29. elokuuta 2014

Molo Kidsin talvimallisto huikeissa Alppikuvissa

Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Molo Kidsin tulevan talven mallisto on julkaistu. Myös tänä vuonna Molo jatkaa valitsemallaan tiellä. Värit ovat täyteläisiä, printit loistavia. Ei ihme, että merkki on kahminut milloin mitäkin palkintoja. Teknisten vaatteiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Vedenpitävyys on 10000 ja hengittävyys 8000. Leikkauksiltaan vaatteet ovat hyvin istuvia. Mitoitus verrattuna moniin muihin merkkeihin on niukahkoa.

Tervetuloa tutustumaan Molon upeisiin Alppikuviin, joissa uudet haalarit, takit ja housut loistavat upeissa väreissä!

molo_talvi_4.jpg


molo_talvi_8.jpg

molo_talvi_10.jpg

molo_talvi_11.jpg

molo_talvi_12.jpg

molo_talvi_13.jpg

molo_talvi_14.jpg

molo_talvi_15.jpg

takit_ja_housut.jpg

haalarit.jpg

Verkkokauppa Aati O:hon on tulossa Polaris-haalaria 14 eri värissä, takkeja 11 ja housuja 10 eri värissä. Takkien joukosta puuttuu kuvasta turkoosi tyttöjen takki, jonka väri on sama kuin yllä olevassa haalarikuvassa (ylin rivi, viides haalari).

www.aatio.fi

Mikä on sinun suosikkisi? 

Haalarit saapuvat liikkeeseemme alkuviikosta. Sen jälkeen luvassa on myös sovituskuvia ja mittatietoja haalareista, jotta oikean koon valinta ja mieleisan värisävyn valinta helpottuisi.

6 kommenttia:

Liberata kirjoitti...

Ehdottomasti zebra kuosi ihastuttaa! Myös hempee vihreä haalari !!

Kaisa kirjoitti...

Zebra on upea! Haalarina se menee sekä tytölle että pojalle, koska vetoketjussa ei ole käytetty tyttö- tai poikamaisia värejä. Tarpeen mukaan voi asustaa pirteillä tehosteväreillä lapsen (ja äidin) toiveiden mukaan.

Tuo kirkuva vaalea vihreä, Space Neon, näkyy oikeamman värisenä juuri noissa Molon upeissa Alppikuvissa. Tämä sävy herättää huomiota takuuvarmasti!

Anonyymi kirjoitti...

Raitatakki pinkeillä housuilla toisi hyvin väriä tytön muuten täysin pinkkiin maailmaan.

Kaisa kirjoitti...

Raitatakki pinkeillä housuilla - kannatan!

Ja jos tytär välttämättä haluaa kokonaan vaaleanpunaisen asun, sitä voi kivasti piristää vaikkapa Zebra-kuosin karvalakilla ja hanskoilla. Mutta asusteista enemmän tulevissa postauksissa... :D

titti kirjoitti...

Millainenhan tuo oranssi on livenä? Shokki kirkas vai enemmän tuollainen tumma?

Kaisa kirjoitti...

Orange Shock on luonnossa kirkas oranssi. Ei neonväri, mutta yksittäisessä tuotekuvassa näyttää tummemmalta kuin luonnossa. Aati O:hon odotellaan edelleen toppavaatteita saapuvaksi, mutta kunhan tulevat, otamme sovituskuvia. Niistä näkee värit aina hyvin.