sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sovituskuvissa viimeiset haalarit

Viimeisetkin talven uutuushaalareista on nyt kuvattu. Mitä enemmän näitä katsoo, sitä enemmän näiden pauloihin joutuu. Kumma juttu, kuinka ulkovaatteiden pukeminen on sujuvampaa, kun lapsella on itse valittu ja rakastettu haalari puettevana. Ainakin meillä. Isoista pieniin.

Perinteinen Rainbow-kuosi jatkaa suosiotaan. Pinkkiä rakastaville tarjolla on karkkimainen ja häikäisevä Pink Rose. Viime talvena lanseerattu Zebra-kuosi saa jatkoa tänä talvena takin lisäksi myös haalarina. Cracker Crust yllättää ruosteisella ruskealla värillä ja loistava Space Neon on kirkkaudessaan iloinen valon pilkahdus Suomen pimeässä talvessa.

Kuvat on otettu ulkona luonnon valossa, jotta sävyt vastaisivat mahdollisimman hyvin todellisuutta. Muistathan, että sävyjen toistuminen riippuu myös siitä, kuinka laitteesi näyttö on värien puolesta kalibroitu.


Zebran kanssa asusteiksi käy melkeinpä mitkä värit tahansa. Haalari on unisex. Hupun ja kauluksen fleece on musta. Kuvan asusteet Space Neon. 

Pink Rose on luonnossa tosi kirkas vaaleanpunainen. Väri oikein hehkuu. Asusteet Girly Rainbow.

Pink Rosen kanssa käy kauniisti myös Grape Wine. Kiso pallohatun pallojen sävy on hiukan eri kuin haalarin vaaleanpunainen. 

Cracker Crust on täyteläinen ruosteenvärinen ruskea. Todella upea väri, johon meidän pojat ovat yllättäen ihastuneet. Hattu iki-ihana Natt Bumber muhkealla karvalla. 

Cracker Crustin kanssa toimii sininen. Colder Beanie Stars sekä Freeze tuubihuivi sopivat haalarin kanssa täydellisesti. Asun kruunaisivat Blueprint talvihanskat, jotka jäivät penkille kuvauksen ajaksi...

Hillitympi vaihtoehto on yhdistää Cracker Crust mustaan. Päässä Colder Beanie Stars mustana sekä mustat Igor talvirukkaset.

Rainbow jaksaa ihastuttaa aina. Hanskat sävyä Blue Danube ja pipo talveen sopiva Colder Beanie Rainbow.


Space neon on kirkas kuin mikä! Sävy on vaalea vihreä ja hohtaa luonnossa kirkkaampana kuin kuvissa. Väri on melkeinpä päänsärkyä aiheuttavan räväkkä. Asusteina kuvassa Natt Bumber Zebra talvihattu ja Zebra talvihanskat. 

Unisex haalari taipuu niin tyttömäisten kuin poikamaisten asusteiden kanssa. Upea esim. mustan tähtipipon ja mustien rukkasten kanssa. 


Kaikki edellä kuvatut haalarit ja paaaaljon muuta on tarjolla osoitteessa www.aatio.fi. Uusi verkkokauppa Aati O. on auki toista kuukautta. Käy ihmeessä kurkkaamassa. Joku muukin on käynyt, sillä viikonlopun aikana ylitimme 10 000 kävijän rajan.

www.aatio.fi

Ei kommentteja: