keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Molo Polaris haalarit sovituskuvissa

Molo Kidsin upea talvimallisto on saapunut kauppoihin. Osa teistä on jo haalarinsa hankkinut ja näin varmistanut toivomansa värin tai printin oikeassa koossa. Suuri osa äideistä lienee vielä tuumailee tulevan talven valintoja.

Meidän neljän lapsen perheessä kokemusta eri merkeistä on kertynyt yli yhdeksän vuoden ajalta. Monia hyviä laatumerkkejä on testattu ja useista myös tykätty. Parhaaksi meidän perheen lapsille (ja äidin silmälle) on todettu Molo Kidsin talvivaatteet. Niissä yhdistyvät hyvät tekniset omaisuudet upeisiin hehkuviin väreihin ja hyvään istuvuuteen. Toki istuvuus on kiinni lapsen rakenteesta. Ainakin laihoille ja normaalivartaloisille Molon kapeahko malli istuu hyvin verrattuna moniin enemmän pussimallisiin haalareihin.

Tämän talven väriloistoa. Alla on kuvattuna 9 Polaris-haalaria. 5 haalaria odottaa vielä kuvausta. 

Haalarit on kuvattu ulkona luonnon valossa ilman salamaa. Kuvia ei ole käsitelty. Värit saattavat näyttää erilaiselta riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan. Testaa esim. tämä postaus puhelimellasi ja tietokoneella. Saatat yllättyä.

Polari Blue Danube talvihaalari on luonnossa kaunis vaalea sininen, joka taittaa hieman turkoosiin. Väri on täyteläinen ja kaunis. Yhteen sopii mainiosti esim. ruosteen ruskeat Cracker Crust asusteet.

Polaris Blueprint on luonnossa tumma sininen. Nimensä mukaisesti ehkä hiukan musteen sininen. Haalari on tummempi kun Rainbow-kuosin vaalea sininen, mutta vaaleampi kuin Rainbown tumma sininen/violetinsininen raita. 

Yksiväristä haalaria piristää Rainbow-asusteet.

Bottle Green talvihaalari on tumma metsän vihreä. Kauluksen ja hupun sisäpuoli on tumma sininen ja vetoketjussa on piristeenä hieman Space Neonin väriä.

Natt Bumber talvihattujen karvareunus on muhkea ja lämmin. Talvihanskat ovat väriä Black Iris, luonnossa tosi tumma sininen. 

Bottle Green yhdistettynä kirkkaimmasta kirkkaaseen vaaleaan vihreään, Space Neoniin.

Bottle Green taipuu monen kanssa. Tässä yhdistettynä Zebraan.

Tämän talven erikoisin printti lienee Deers. Monia ihastuttaa, toisia kauhistuttaa. Ainakaan tässä kuosissa ei pienet liat haittaa. 

Deersin kanssa sopii vaikkapa Kiso talvipipo.

Tämän talven suosikkikuosi, Girly Rainbow. Tykkäätkö kokonaan raidallisesta? 

Girly Rainbown kanssa menee Grape Wine, Pink Rose, Scuba Snow ja vieläpä Space Neon. 


Punaisen sävyjä vierastavan valinta on vihreään turkoosiin taittava Scuba Snow talvihaalari. 

Asusteeksi käy piristävä Girly Rainbow...

Tai yksivärinen pinkki.

Scuba Snow on vetoketjun pientä lohenpunaista lukuunottamatta unisex-haalari. Hupun ja kauluksen sisus on musta ja vihertävä turkoosi väri käy yhtä lailla tytölle kuin pojallekin.

Spectrum Purple on tumma violetti, joka taittaa enemmän siniseen kuin punaiseen sävyltään. Hupun ja kauluksen sisus on kirkas lohenpunainen. 

Winter Landscape ihastuttaa raikkaudellaan. Vaaleat kohdat ovat arkoja likaantumiselle, mutta printti antaa paljon anteeksi, eikä tahroja huomaa niin selvästi kuin yksivärisestä vaaleasta haalarista.

Orange Shock on kirkas tumma oranssi.

Kenzie Blueprint talvipipo ja Blueprint hanskat ovat täydellinen valinta haalarin asusteiksi.


Aloitimme Polaris-haalareiden kuvaukset lasten kanssa noin viikko sitten. Lapset saivat itse valita haalareiden kuvausjärjestyksen. Äitinä avustin asusteiden valinnassa hieman. Osa haalareista on vielä kuvaamatta, samoin takeista ja housuista. Niistä päivitystä myöhemmin. Kuvaamisessa hauskinta on lasten luovuus ja mutkattomuus kameran edessä. Kannattaa kokeilla. Hauskaa yhteistä tekemistä.

Meille tulee tänä talvena ainakin ruskeaa Cracker Crustia, talviprintti Winter Landscapea ja Zebran eläinraitaa. Muutoin ennalta arvasin lasten valinnat, mutta tuo ruskea Cracker Crust yllätti. Nykylapset osaavat arvostaa ruosteen ruskeaa. Hieno juttu!

Entä mistä haalarista sinun lapsesi pitää eniten? Entä sinä itse?

Jatkamme talvivaatteiden kuvauksia tulevina päivinä. Sillä aikaa voit käydä kurkkaamassa koko Molon talvivalikoiman Aati O:n verkkosivuilta www.aatio.fi.

Käy myös tykkäämässä facebookissa Aati O:n sivusta. Meillä on tällä hetkellä ensimmäisen toimitakuukauden aikana kertyneitä tykkääjiä 666. Toivoisin, että pian pääsisimme tuon ikäviä kaikuja sisältävän luvun ylitse. :D :D :D

Tykkää täällä:
https://www.facebook.com/aatioclothes

8 kommenttia:

Anette - Operaatio Äiti. kirjoitti...

Oon vähän pettynyt molon väreihin, ne sattuu silmiin eikä oo tällä kertaa itelle mtn mieluista :/

Kaisa kirjoitti...

Anette, kirkkaimmat ovat tosiaan häikäisevän kirkkaita. Hillitymmistä sävyistä tykkäävät ovat kehuneet tummanvihreää Bottle Greenia ja ruskeaa Cracker Crustia. Tosin ne ovat kummatkin tosi poikamaisia. Tytöille hillityimmat lienee turkoosi Scuba Snow ja tumma violetti Spectrum Purple.

Itse pidän kirkkaista enemmän. Piristävät pimeää talvea kummasti.

Anette - Operaatio Äiti. kirjoitti...

Ne on poikamaisia, mutta sitten liian perusvärei..

Mä tykkään kyllä kans oranssi, keltanen jne... mutta en kauheesti välitä molon ykikirkkaudesta jos tajusit :D

Kaisa kirjoitti...

Juu, tajusin. Hauskasti sanoit, että ihan silmiin sattuu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuo schuba va mikä olikaan... :D onko enemmän tytön vai pojan haalari?

Kaisa kirjoitti...

Scuba on muuten täysin unisex, paitsi vetoketjussa on hiukan lohenpunaista. Käyn lisäämässä kuvan ylös.

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Meillähän on jo toppa-asiat kunnossa, mutta leikittelin ajatuksella, että mitä hankkisin, jos meillä olisi poika :D Pojalle olisi tullut ehdottomasti Bottle Green -värinen haalari. Harvinaisen kiva vihreä, ainakin kuvissa.

Tosi onnistuneita sovituskuvia!

Kaisa kirjoitti...

Kati, Bottle Green on hieno. Meillä pojat tykkäävät melkeinpä kaikista väreistä, ja isompi tytöistä on aivan myyty Zebra-kuosille.