sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ensimmäisiä sovituskuvia ja pipopaljastus

Kiireen keskellä saimme nappastua muutamasta Molo Kidsin välikausituotteesta sovituskuvan. Amatöörin vehkeillä valaistus on hiukan kehno, eli toivotaan tulevina päivinä auringon apua kuvaushommissa. 

Kevään suosikkikuoseja ovat kettuprintti ja kukat. Varsinkin suloinen pieni kukkahaalari Hill Floral on herättänyt valtavasti ihastusta. Tuote on jo loppu Molon keskusvarastolta. Isoimpia kokoja on vaikea löytää enää kaupoistakaan. Ja nämähän tulivat myyntiin vasta reilu viikko sitten!Hill Floral haalari on materiaaliltaan softshellia. Vedenpito haalarissa on 10 000mm ja hengittävyys 3000/m2/24 tuntia. Haalari on myös tuulenpitävä. Väri on tietysti arka, mutta oman kokemukseni mukaan yksivärinen vaalea ulkovaate on vaikeampi pitää siistin näköisenä kuin jopa valkoinen, jossa on paljon printtiä. Likatahrat häviävät helpommin printin joukkoon. Toki uudenveroisena tämä ei varmasti pysy värinsä puolesta, vaikka kuinka suojelisi. Ei ainakaan meidän lapsilla. :D

Jokainen haalari on uniikki ja näyttää hiukan erilaiselta riippuen siitä, mikä kohta kangasta osuu kaavaan. Haalarin mitoitus on niukka. Kannattaa valita ainakin yksi koko suurempi kuin mikä on lapsen pituus. Sovituskuvassa 80cm pitkällä mallilla on päällä haalari kokoa 80cm. Näyttää juuri sopivalta, mutta käyttöä ajatellen tuo koko on jo liian nafti. Etenkin lahkeet jäisivät liian nopeasti pieneksi. 

Verkkokaupan puolelta löytyy vielä kokoja 68cm, 74cm ja 80cm. Kurkkaa tästä: http://www.aatio.fi/tuotteet.html?id=39/263
Toinen kukkakuosinen ihanuus on Hestie Floral Softshell takki. Takkia löytyy verkkokaupasta koossa 98cm - 152cm. Takin tekniset ominaisuudet ovat samat kuin haalarissa. Malliltaan Hestie on pusakkamainen ja hiukan kapeampi verrattuna perinteiseen Molon Cloudy Softshell takkiin.

Mitoitus on Molon tyyliin niukahko, tosin tässä takissa hihoissa riittää pituutta, mikä jatkaa takin käyttöikää mukavasti. Kuvassa on 137cm pitkä tyttö, jolle mahtuu päälle hyvin Hestie Floral kokoa 128cm. Käyttöä ajatellen suosittelisin tietenkin valitsemaan isomman takin, että riittää kasvunvaraa.

Takin kanssa kuvissa vilahtavat Haven Lilac välikausihousut. Ne sopivat värinsä puolesta mainiosti, Tosin yhtä lailla hyvä yhdistelmä on musta välikausihousu, jota löytyy Haven mallin lisäksi tuulipukumaisena (ja mukavan kapean mallisena) Waits-housuna. 

Hestie Floral takin löydät täältä: http://www.aatio.fi/tuotteet.html?id=40/260
Ketunpoikia saa tänä keväänä sekä takkina että haalarina. Kuvassa Hopla Fox kokoa 116cm ja mallilla pituutta 115cm. Kangas on luonnossa raikas ja vihreät kohdat tulevat jostain syystä paremmin esiin kuin valokuvissa. Hopla takki on hiukan a-linjainen ja siinä on kiristysmahdollisuus helmassa. Kiristettynä takki näyttää perinteisemmältä välikausitakilta. Tekniset ominaisuudet ovat: vedenpitävyys on 5000mm ja hengittävyys 5000/m2/24 tuntia.

Hopla Fox takin löydät verkkokaupasta täältä: http://www.aatio.fi/tuotteet.html?id=41/280.
Mustat Haven välikausihousut löytyvät täältä: http://www.aatio.fi/tuotteet.html?id=41/281.

**************************************

Lopuksi vielä paljastus piporintamalta. Ensi viikolla saamme Aati O:hon suomalaisen Papun upeita laatutuotteita, jo klassikoksi muodostuneita rusettipipoja. Omilla tyttärilläni näitä on testailtu pidemmän aikaa ja ihastus on ollut suuri. Materiaaliltaan pipot ovat miellyttävää luomupuuvillaa. 

Alla rusettipipo Maisa. Kunhan pipot saapuvat, testaamme niitä Molo Kidsin välikausivaatteiden kanssa. Veikkaanpa, että tämä pipo on täydellinen Molon Hopla Fox kettutakin kaveriksi tuomaan sopivasti tyttömäistä pehmeyttä kokonaisuuteen. 2 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Näyttää kyllä niin hyvältä Molon kevät!

Kaisa kirjoitti...

Sanos muuta. Kauhea valinnan vaikeus. :)