tiistai 6. tammikuuta 2015

Molo Kids välikautta 2015

Päivitys tekstiin 8.1.2015: välikausivaatteet saapuivat. Sovituskuvia luvassa lähiviikkoina. Upeita ovat! Osta täältä: www.aatio.fiMolo Kids välikausivaatteet ovat matkalla verkkokauppaan www.aatio.fi. Uudet Hoplat, Cloudyt, Pollyt ja muut ihanuudet loistavat perinteistä väriloistoa. Valikoimiin on jälleen saatu myös monen kaipaamaa mustanpuhuvaa tummaa harmaata. Yksinkertaista ja tyylikästä, joka on helposti asusteilla piristettävissä erilaisiin makuihin sopivaksi.


Printtiä rakastavalle oiva valinta on tämän kevään kettukuosi, eli Fox. Kuvassa välikausitakki Hopla. Samaa printtiä on saatavissa myös Polly välikausihaalarina. Väritykseltään vihreän, harmaanruskean ja mustan sävyinen printti sopii sekä tytöille että pojille. Lian kannalta tämä kuosi on armollinen, mikä lienee mahtava juttu jokaisen äidin mielestä. Hopla-takkia on saatavissa tänä keväänä mm. Rainbow ja Girly Rainbow väreissä:Toinen tämän kevään mielettömän upea printtikuosi on Floral. Kuvassa alla aivan pienten tyttöjen High Softshell takki. Isommille samaa kuosia on tarjolla Hestie Softshell takkina. Isompien takissa ei ole lainkaan huppua, joten se on ilmeeltään enemmän kaupunkitakin tyylinen. Takkien ulkonäkö vaihtelee todellisuudessa hieman riippuen siitä, mikä kohta kangasta on mihinkäkin kaavan kohtaan laitettu. Vaikka vaalea pohjaväri on otollisempi lialle, tämä takki saa kodin ainakin meidän naulakosta. Rainwear takki Waiton on kokenut uudistuksen tänä keväänä. Tunnustelin sitä viimeksi Molon showroomilla melkeinpä vuosi sitten, mutta muistikuvani mukaan materiaali on hiukan karheampi kuin aikaisempien vuosien ohut ja liukas tuulipukukangas. Materiaali on edelleen ohut, mutta tuntuu kädellä verrattaessa hiukan erilaiselta. Värivalikoimassa on tänä keväänä hennon pastellisen Girly Rainbown lisäksi mm. perinteinen Rainbow ja upea tumma meleerattu harmaa. Myös housut löytyvät kaikissa samoissa kuoseissa.

Waitonien tekniset luvut ovat vedenpitävyys 5000mm ja hengittävyys 5000/m2/24h. 3000mm on raja vedenpitävyydelle, jotta vaatetta voidaan kutsua sadevaatteeksi. Edellisten vuosien Waitonit olivat vedenpitävyydeltään 3000mm ja lunastivat lupauksensa. Tämä uusi paranneltu materiaali on laitettava testiin heti kelien salliessa. 

Välikausihaalari Pollyn malli on edelleen kapea ja hyvin istuva. Erityisen hyvä valinta normaalivartaloiselle ja hoikalle lapselle. Ainakin meidän perheessä tämän haalarimallin löytyminen oli pelastus - kahdelle laihalle pojalle löytyi vihdoinkin haalari, joka näytti sopivalta päällä. Haalarissa on aika napakat hihan- ja lahkeensuut. Toisten mielestä tämä on hyvä juttu, toisille moitteen aihe. Ainakaan hanskat eivät pääse putoamaan käsistä, jos ne laittaa käteen ennen haalarin pukemista. Heijastimet ovat erityisen hyvät ja haalareiden värit täyteläisiä. 
Softshell takit lisäävät suosiotaan vuosi vuodelta. Eikä ihme, materiaali on notkeaa ja miellyttävää päällä + pitää veden hyvin. Molon Cloudy Softshell on monikäyttöinen, sillä muusta vaatetuksesta riippuen takki käy kaupunkimenoon, ulkoleikkeihin tai vaikkapa urheiluun. Materiaali on vedenpitävä, hengittävä ja takin ulkonäkö kirkkaine väreineen ja mustine yksityiskohtineen hieno.Haven välikausihousut ovat malliltaan hyvin istuvat ja kapeat. Rotevilla lapsilla vyötärö saattaa olla aavistuksen tiukka, joten malli on sopivampi normaalivartaloisille ja laihoille. Housujen hienoin kohta lienee lahkeiden suuret tähtiheijastimet. Vedenpitävyys on 5000mm, sama kuin Igor välikausirukkasissa. Alla kuvassa Lilac, Black ja Onyx Black värisävyt. 

  

 

Suomessa vielä melko harvinainen näky on Softshell haalarina. Materiaali soveltuu haalariksi hyvin. Ulkonäön puolesta omaan silmään kauniimmalta näyttää melko sopiva haalari - liian suuri koko roikkuu hiukan. Yksiväriset softshellit ovat tuotenimeltään Misty ja Floral-kuosi kulkee nimellä Hill.Kaikki nämä ihanuudet pääsevät paremmin oikeuksiinsa luonnossa nähtynä. Tuotekuvissa värien loisto ja täyteläisyys eivät toistu parhaalla mahdollisella tavalla. Siispä luonnonvalossa otettuja sovituskuvia eri kokonaisuuksista on luvassa tulevina viikkoina. Esim. Floral kuosinen Softshell takki on mielettömän upea Haven Lilac välikausihousujen ja samanväristen Igor rukkasten kanssa. Keltainen Cloudy taasen loistaa häikaisevänä pilvisenäkin kevätpäivänä ja vaaleanpunainen todellisuudessa on yllättävän kirkas ja häikäisevä. 

Kaikki nämä uutuudet ovat pian verkkokaupassa www.aatio.fi. Ilmainen toimitus kaikille normaalihintaisille tuotteille!

Ja vielä ennätät shoppailemaan talvivaatteita alehinnoin: http://www.aatio.fi/tuotteet.html.2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! sopiiko Lilac välikausihousut yhteen tämän kevään tyttöjen Girly Rainbow takin kanssa? Onko housuissa samaa sävyä kun takissa? Kiitos:)

Kaisa kirjoitti...

Moi! Girly Rainbown tumma raita on viininpunainen ja Haven Lilac taittaa enemmänkin violettiin kuin viininpunaiseen. Samaa väriä eivät siis ole. Silti takki ja housut käyvät yhteen, koska värimaailma on samantyylinen. Etenkin, jos ottaa housujen kanssa yhdistäväksi yksityiskohdaksi Lilac-väriset hanskat myös.