lauantai 3. syyskuuta 2016

Molon topat talvelle 16-17

Näitä on odotettu! Toppakuorma saapui Aation varastolle eilen. Mallisto on käsin kosketeltuna ja läheltä katsottuna huikean hieno. Vaatteissa ja printeissä on paljon yksityiskohtia, jotka tosin pienissä verkon kuvissa kärsivät inflaation.

Molo Kidsin talvimallisto on todellista talvivaatteiden aatelia. Takeissa, toppahousuissa ja talvihaalareissa on täyteläisiä värejä, hurjia printtejä, erinomaiset leikkaukset ja istuvuus. Ominaisuudet ovat huippuluokkaa, vaikka toki eivät nämäkään mitään rikkoutumattomia peltihaarniskoita ole. Materiaaleina on käytetty parhaiden tavarantoimittajien antimia niin vetoketjuissa, toppausmateriaalissa kuin kaikessa muussakin. Teknisten vaatteiden vedenpitävyys 10 000 ja hengittävyys 8000/m2/24h. Toppausmateriaali 3M™ Thinsulata™ tekee vaatteesta lämpimän ja notkean ilman, että se on liian paksu tai tönkkö. 


Pink Mountains saatavissa haalarina, toppatakkeina (Cathy ja Pearson) sekä toppahousuina. 



Grey Melange on hillityn harmaa meleerattu printti. Varma ja tyylikäs valinta. Saatavina haalarina, toppatakkina, toppahousuina. 
  
 
Talven kukkaloistoa. Botanic-printtiä on saatavissa takkina (Cathy ja Pearson), toppahousuina, haalareina. 

 

 
Hidden-kuosi Castor takissa.
Cyberspace-kuosi Castor takkina. 

 
Kaupunkitakit Hestie ja Hadar ovat vettä hyvin hylkiviä. Hadarin luukankokuvio on heijastin. 





Tervetuloa tutustumaan koko talvivalikoimaan osoitteessa www.aatio.fi. Muista, että blogin seuraajana saat nyt 10% alennusta uutuustuotteista koodilla aatio10. Lisäksi saat tuotteille ilmaisen toimituksen ja vaihdon. Tervetuloa shoppailemaan Aati O:hon!