torstai 15. joulukuuta 2016

Kevään 2017 välikausiuutuudet

Molo Kidsin kevään uutuuksissa on jokaiselle jotakin. Kirkkaita karkkimaisia värejä, heleitä pastelleja, raikasta sinistä ja maanläheisiä murrettuja sävyjä. Upeaa kuviointia  ja hillittyä yksiväristä. Mikä tärkeintä, ulkovaatteet ovat veden- ja tuulenpitäviä. Tuotteiden vedenpito-ominaisuudet saadaan aikaaan BIONIC finish ECO® käsittelyllä. Vaatteet eivät sisällä myrkyllistä fluorinea. 

Katso lähikuvat alta - ovat aikamoisia herkkuja! Blogin seuraajille 10%:n alekoodi kevään uutuuksiin. Kurkkaa koodi jutun lopusta.  
Waiton Delicate Cacti on kevään suloisin pastellikuosi. Saatavissa myös housut samalla printillä. Waiton takkeja ja Waits välikausihousuja valmistetaan koossa 86-152cm. Haven-mallin housuja on saatavissa koossa 80-152cm. 
     

Hestie Delicate Cacti on pusakkamallinen softshelltakki persikkaisin tehostein. Saatavissa koot 104-164cm. Waits housujen herkullinen hehkuva persikkainen sävy on nimeltään Desert Flower. Saatavissa koot 86-152cm. 



Sugar Flower on taatusti kevään hitti. Värit hohtavat luonnossa upeasti. Kukkien sävyissä on vaaleanpunaista, pinkkiä ja hehkuvaa korallia. Pohjaväri on meleerattu vaalea harmaa. Sugar Floweria on saatavissa softshell-haalarina 80-98cm, Hestie softshelltakkina koossa 104-164cm ja High takkina koossa 80-98cm. 
 




Paljon ihastusta herättänyt Waterfall-kuosi on raikas. Luonnosta poimittuja vihreän, sinisen ja harmaan sävyjä piristää seikkaileva tiikeri. Waterfall-kuosilla on saatavissa Hopla- ja Casper-takkeina sekä välikausihaalarina Polly.
Alla housuehdotuksia takkien pariksi. 
 
Pusakkamallinen Ulas Scorpions takki on materiaaliltaan softshellia. Hauskana yksityiskohtana takin hihansuissa on reiät peukaloille. Takin mitoitus vastaa kokoaan, ei kannata hamstrata liian suurta kevään varalle. Alla sama takki Race Numbers printillä. Ulas-malli on Molon viime kevään uutuusmalli, joka saavutti suuren suosion käytännöllisyytensä vuoksi. 

 
Yksivärisiä takkivaihtoehtoja löytyy useita. On tummempaa ja vaaleampaa sinistä, metsäistä vihreää ja vihreää meleerauksella, karkkimaista kirkasta korallia, hehkuvaa vaaleaa persikkaa, harmaata ja tummaa luumua.

Huomaa alla uudistunut Cloudy-takin malli (sininen, harmaa, vihreä ja luumu). Takki on entistä linjakkaampi. Sopii paremmin myös hoikille käyttäjille. Edessä ja takana on heijastimet, hihansuissa säätömahdollisuus ja helmassa kiristysmahdollisuus. Hupun sisällä on nerokas pienennin tuulisia päiviä varten.

   
 
 

 
Iki-ihana raitakuosi jatkaa suosiotaan. Perinteistä Rainbow'ta on saatavana kahta erilaista takkia: Hopla ja Waiton (yllä). Täydellinen kokonaisuus syntyy yhdistämällä samaa raitaa myös alaosaan. 

 
Heleitä värisävyjä kaipaavien toiveita on nyt kuultu! Tämän kevään Girly Rainbow on ihastuttava väripommi. Värit eivät ole neonväreja, vaikutelma on hillitympi livenä. Tämä asu huomataan koulun ja tarhan pihassa varmasti.
Hillary Delicate Cacti on tämän kevään kaktuskuosi taitettuna hiukan enemmän vaaleansiniseen kuin muut kaktuskuosit. Saatavissa koot 98-164cm. 
Hurmaava Sea Treasures on täydellinen simpukkakuosi, jota on saatavissa Hopla-takkina, Carole-takkina sekä Polly välikausihaalarina. Likaa inhoavalle tämä on hyvä valinta. Printin seasta tahroja on vaikea erottaa. 

 


Mojave Race-printissä seikkailee harmaalla pohjalla moottoripyöräilijöitä. Saatavissa Cloudy-takkina 110-164cm, Hill haalarina 80-98cm ja High takkina 80-98cm. Materiaali notkeaa ja päällä mukavaa softshellia.



Villieläinkuosi Wild Cats sopii yhtä hyvin tytölle kuin pojalle. Kankaassa on maanläheisiä sävyjä ja huikea villikissaprintti. Tämä on taatusti yksi tulevan kevään suosikeista. Materiaali on notkeaa ja miellyttävää softshellia. Wild Cats-printtiä on saatavissa Hill-välikausihaalarina 80-98cm, High välikausitakkina 80-98cm (alla) sekä Hestie softshelltakkina 104-164cm. 



Kaikki nämä ja paljon muuta saatavissa nyt Aati O:ssa. Kiitoksena blogimme seuraamisesta saat 10% alennusta kaikista välikausi- ja sisävaateuutuuksista koodilla aatio10.

Huomaa myös viime kevään viimeiset välikausivaatteet tarjoushinnoin -20%, -30% ja -40%.

Tervetuloa tutkimaan valikoimia! www.aatio.fi